Om os

Om Vikarkorpset

Din vikar- og rekrutteringspartner

Vikarkorpset udspringer fra virksomheden VIDAR, hvorfor arbejdsmetoder og fremgangsmåde tager afsæt i VIDAR’s succesfulde politikker og værdigrundlag.

VIDAR servicerer landets kommuner, med ydelser indenfor særligt tilrettelagte anbringelser, praktisk pædagogisk støtte i hjemmet, kontaktpersonstøtte og familiebehandling. Vores værdigrundlag tager udgangspunkt i en aktiv forankring i vores arbejde med børn, unge og deres familier, hvor grundstenene er motivation og systematik i et nært relations arbejde. Vi tror på at alle fortjener et værdigt liv og vi er ikke bange for at guide i nye retninger og står ved vores vision om at ”for at behandle folk ens – skal de behandles forskelligt.

Jobopslag

Vi uploader jævntligt jobopslag her på hjemmeside samt på vores sociale medier. Vi søger ofte forskellige typer af jobs for virksomheder, herunder korte og lange ansættelser.

jobsøgning

Du har mulighed for at søge ledige stillinger her på siden. Du modtager en bekræftelse på din ansøgning med det samme, og kan derefter afvente processen.

CV Upload

Du har mulighed for at uploade dit CV for at gøre ansøgningsprocessen nemmere for dig.

profiler

Du kan oprette din egen brugerprofil, og dermed have overblik over dine oplysninger samt ansøgninger.

find vikarer

Vi råder over et stort antal vikarer i forskellige brancher. Hvis du som virksomhed ønsker at høre nærmere, så er du velkommen til at kontakte os for at høre, hvad vi kan tilbyde dig.

søg branche

Vi beskæftiger os primært indenfor sundheds- og den socialfaglige branche. Du har her mulighed for at søge ud på forskellige fagkategorier, når du søger jobs.

Har du spørgsmål?

Send os gerne en besked, og vi svarer tilbage hurtigst muligt
Kontakt os